Augļu torte ar krējuma suflē |
Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 300 gr cepumu
- 100-150g sviests
Suflē:
- 500 g svaigs krējums (vismaz 30%)
- 1 glāze cukurs
- Želatīns
- vanilīns
- augļi, ogas
Pagatavošana:
- Saberž cepumus kopā ar sviestu.
- Sagriež augļus un ogas gabaliņos.
- Uzbriedini želatīnu un izšķīdini to, pēc tam sakuļ cukuru ar svaigu krējumu un pievieno uzbriedinātu želatīnu. Ja vēlies, putukrējumam var pievienot sablenderētas zemenes vai citas ogas, lai suflē būtu krāsains.
- Augļus un ogas samaisa ar putukrējuma masu (var pievienot sasmalcinātus cepumus) un lej formā.
- Virsū uzliek biskvīta kārtu (ne biezāku kā 3 cm).
Liekam
ledusskapī uz 4
stundām.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru