24.06.11

Augļu torte ar krējuma suflē

Augļu torte ar krējuma suflē

Sastāvdaļas    
Biskvītam:  
  • 300 gr cepumu
  • 100-150g sviests

 Suflē: 
  • 500 g svaigs krējums (vismaz 30%)
  • 1 glāze cukurs 
  • Želatīns
  • vanilīns 
  • augļi, ogas

 Pagatavošana:
  1. Saberž cepumus kopā ar sviestu.
  2. Sagriež augļus un ogas gabaliņos.
  3.  Uzbriedini želatīnu un izšķīdini to, pēc tam sakuļ cukuru ar svaigu krējumu un pievieno uzbriedinātu želatīnu. Ja vēlies, putukrējumam var pievienot sablenderētas zemenes vai citas ogas, lai suflē būtu krāsains.
  4. Augļus un ogas samaisa ar putukrējuma masu (var pievienot sasmalcinātus cepumus) un lej formā.
  5. Virsū uzliek biskvīta kārtu (ne biezāku kā 3 cm).

 Liekam ledusskapī uz 4 stundām.

Nav komentāru: