18.01.12

Augļu siera kūka.

Augļu siera kūka.


Biskvītam:
  • 5 olas,
  •  5 ēd.k. milti,
  • Pūdercukurs 
  • vaniļas cukurs



Siera krēms: 
  • 400g krējuma siera (piem. Philadelphia, Mascarpone)
  • 100ml trekna skābā krējuma 
  • 150ml pūdercukura 
  • 1 ēd.k. vaniļas cukura 
Dekorēšanai: 
Svaigi augļi jeb konservēti augļi

Pagatavošana:
  1.  Gatavojam mīklu:
  2.  Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un saputo kopā ar  vegetu, kamēr palielinās tilpums. Pieliek miltus un saputo, lai mīkla vienmērīga.
  3. Olbaltumus saputo atsevišķi uzmanīgi iecilā mīklā.
  4. Uzreiz liek tortes formā un cep 15min 180°-200°.
  5. Gatavo biskvītu atdzesē un sagriež divās ripās.
Gatavojam krēmu:
Saputojam sierus. Pievieno skābo krējumu un pūdercukuru, vaniļas cukuru.

Gatavojam kūku:
Vienu plāksni apsmērē ar krēmu, pārliek otru, apsmērē no virspuses un sāniem.
  
Rotā ar svaigiem augļiem vai konservētiem augļiem.

Nav komentāru: