Augļu siera kūka. |
Biskvītam:
- 5 olas,
- 5 ēd.k. milti,
- Pūdercukurs
- vaniļas cukurs
Siera krēms:
- 400g krējuma siera (piem. Philadelphia, Mascarpone)
- 100ml trekna skābā krējuma
- 150ml pūdercukura
- 1 ēd.k. vaniļas cukura
Svaigi augļi jeb konservēti augļi
Pagatavošana:
- Gatavojam mīklu:
- Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un saputo kopā ar vegetu, kamēr palielinās tilpums. Pieliek miltus un saputo, lai mīkla vienmērīga.
- Olbaltumus saputo atsevišķi uzmanīgi iecilā mīklā.
- Uzreiz liek tortes formā un cep 15min 180°-200°.
- Gatavo biskvītu atdzesē un sagriež divās ripās.
Saputojam
sierus. Pievieno skābo krējumu un pūdercukuru, vaniļas cukuru.
Gatavojam
kūku:
Vienu plāksni
apsmērē ar krēmu, pārliek otru, apsmērē no virspuses un sāniem.
Rotā ar
svaigiem augļiem vai konservētiem augļiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru