19.12.12

Cukurā grauzdētas mandeles


Sastāvdaļas:
  • 250 gr mandeles ar miziņu;
  • 250 gr cukura;
  • 1 tēj.k. kanēlis;
  • 125 ml ūdens.

Cukurā grauzdētas mandeles

Pagatavošana:
  1. Uz pannas uzber cukuru un kanēli, ļoti lēnām pievieno aukstu ūdeni un, visu nepārtraukti maisot, vāra tik ilgi, kamēr cukurs sāk kust un parādās pirmie burbulīši (apmēram 10 min).
  2. Pēc tam, turpinot maisīt, pievieno mandeles un grauzdē kamēr cukurs karamelizējas;
  3. Mandeļu masu izklāj uz cepamā papīra un ļauj tiem pilnībā atdzist.

Pasniedz kā veselīgu Ziemassvētku našķi!


Nav komentāru: