23.09.13

Karaliskie pīrādziņi

Nepieciešams:

Pagatavošanas laiks – 1h
  • 200 gr.- sviests, 
  • 400 gr.- milti,
  • 1 ēd.k.cukurs,
  • 1 tējk.-sāls,
  • ½ paciņa- sausais raugs,
  • 1 glāze piens,
  • 1 sīpols,
  • 1 ola,
  • maltie pipari,
  • 200-300 gr. Kūpināta gaļa.

 Pildījums:
  • smalki sagriezts sīpols, kūpināta gaļa, pipari


Pagatavošana:
  • Izkausē sviestu, pielej 1 glāzi siltu pienu, pievieno cukuru un sāli, izšķīdinātu raugu. Visu kārtīgi izmaisa, tad pievieno izsijātus miltus līdz veidojas mīksta mīklas masa.
  • Mīklu sadala piecās vienādās daļās un ievieto ledusskapī.
  • Katru mīklas bumbu izrullē līdz veidojas aplis, tad sagriež astoņās vienādās daļās, liek pildījumu un satin rullīšos. 


  • Gatavos pīrādziņus apsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī ar ventilatoru 180 C – 20 min.


Labu apetīti!



Receptes autore: Ina Bundže

Nav komentāru: