Sastāvdaļas:
- 800 g bietes
- 500 g skābēti kāposti
- 4 gab. kartupeļi
- 1 gab. burkāns
- 1 gab. sīpols
- 2 Ēd.k. tomātu pasta
- 0,5 gl augu eļļa
- sāls
- sarkanie pipari
- pētersīļi
- dilles
Pagatavošana:
- Bietes, burkānu un sīpolu sarīvē uz rupjās rīves un pēc kārtas sautē, līdz tie pa pusei gatavi.
- Kāpostus nomazgā, notecina, sautē 5 minūtes augu eļļā.
- Tomātu pastu dažas minūtes apcep.
- Verdošā ūdenī novāra salmiņos sagrieztus kartupeļus, pievieno kāpostus un bietes, vāra vēl 7 minūtes, tad pievieno burkānu, sīpolu un tomātu pastu.
- Pievieno zaļumus un garšvielas, vāra gatavu uz ļoti mazas uguns aptuveni pusstundu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru