22.07.09

Biezpiena bumbiņas

Sastāvdaļas:
  • 150 g biezpiena;
  • 1 ola;
  • 15 g kviešu miltu;
  • 5 g kartupeļu cietes;
  • 10 g skāba krējuma;
  • šķipsniņa sāls;
  • 1/2 cukura;
  • 1/2 tējkarote vaniļas cukura;
  • eļļa vārīšanai (var vārīt arī ūdenī)

Vārām eļļā

Pagatavošana:
  1. Biezpienam pievieno olu, krējumu, sāli, cukuru, vaniļas cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samaisa;
  2.  No pagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, kuras liek verdošā ūdenī (eļļā) un vāra, līdz bumbiņas uzpeld virspusē. 
  3. Ar putu karoti izņem, liek traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.

Viens no garšīgākajiem biezpiena saldumiem!
Biezpiena bumbiņas



Nav komentāru: