Sastāvdaļas:
- 150 g biezpiena;
- 1 ola;
- 15 g kviešu miltu;
- 5 g kartupeļu cietes;
- 10 g skāba krējuma;
- šķipsniņa sāls;
- 1/2 cukura;
- 1/2 tējkarote vaniļas cukura;
- eļļa vārīšanai (var vārīt arī ūdenī)
 |
Vārām eļļā |
Pagatavošana:
- Biezpienam pievieno olu, krējumu, sāli, cukuru, vaniļas cukuru, kviešu
miltus, kartupeļu cieti un samaisa;
- No
pagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, kuras liek verdošā ūdenī (eļļā) un
vāra, līdz bumbiņas uzpeld virspusē.
- Ar putu karoti izņem, liek traukā un
pārkaisa ar pūdercukuru.
Viens no garšīgākajiem biezpiena saldumiem!
 |
Biezpiena bumbiņas |
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru