18.03.11

Cepta zivs tomātu mērcē

Cepta zivs tomātu mērcē

Sastāvdaļas:
  • 1 kg svaiga jūras zivs
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 300 g tomātu mērce
  • Sāls, pipari
  • eļļa - cepšanai


Pagatavošana:
  1. Zivi sagriež gabaliņos, apviļā miltos un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm. Pārkaisa sāli.
  2. Sarīvē burkānus, sīpolus sagriež gabaliņos un apcep katru atsevišķi.
  3. Sajauc apceptos dārzeņus,pievieno tomātu mērci, sāli, piparus un pasautē 10 minūtes.
  4. Kārto traukā kārtām: zivs+ dārzeņu sautējums, virsējā kārta dārzeņi(burkāni+ sīpoli),
  5. Liek ledusskapī uz pāris stundām.


Nav komentāru: