Cepta zivs tomātu mērcē |
Sastāvdaļas:
- 1 kg svaiga jūras zivs
- 2 burkāni
- 2 sīpoli
- 300 g tomātu mērce
- Sāls, pipari
- eļļa - cepšanai
Pagatavošana:
- Zivi sagriež gabaliņos, apviļā miltos un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm. Pārkaisa sāli.
- Sarīvē burkānus, sīpolus sagriež gabaliņos un apcep katru atsevišķi.
- Sajauc apceptos dārzeņus,pievieno tomātu mērci, sāli, piparus un pasautē 10 minūtes.
- Kārto traukā kārtām: zivs+ dārzeņu sautējums, virsējā kārta dārzeņi(burkāni+ sīpoli),
- Liek ledusskapī uz pāris stundām.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru