Foto: Kristīne Gaidamaviče |
Sastāvdaļas:
- 2,5-3gl.miltu,
- 250 g.biezpiena,
- 100 g. sviesta,
- 2olu dzeltenumus,
- 0,5gl0 cukura,
- 1/4 tējk.sodas,
- 1tējk.citrona sulas,
- Vaniļa cukurs.
Pagatavošana:
- Olu dzeltenumus saberžs ar cukuru, sviestu un biezpienu.
- Pieliekam sodu,citrona sulu, vaniļas cukuru un miltus. Samīcam mīklu.
- Mīklu izrullējam, izpiežam ar glāzi ripas, saliekam ripas pa trīs (vienu aiz otras) un sarullējam.
- Pārgriežot uz pusēm, sanāk divas rozītes.
Saliekam ripas pa trīs |
Sanāk divas rozītes |
Liekam uz plāts un cepam 20-30 min.
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru