17.06.11

Biezpiena rozītes



Foto: Kristīne Gaidamaviče
Sastāvdaļas:
  • 2,5-3gl.miltu,
  • 250 g.biezpiena,
  • 100 g. sviesta,
  • 2olu dzeltenumus,
  • 0,5gl0 cukura,
  • 1/4 tējk.sodas,
  • 1tējk.citrona sulas,
  • Vaniļa cukurs.


Pagatavošana:
  1. Olu dzeltenumus saberžs ar cukuru, sviestu un biezpienu.
  2. Pieliekam sodu,citrona sulu, vaniļas cukuru un miltus. Samīcam mīklu.
  3. Mīklu izrullējam, izpiežam ar glāzi ripas, saliekam ripas pa trīs (vienu aiz otras)  un sarullējam.
  4. Pārgriežot uz pusēm, sanāk divas rozītes. 
Saliekam ripas pa trīs
Sanāk divas rozītes
Liekam uz plāts un cepam 20-30 min.
Labu apetīti!



Nav komentāru: