Sastāvdaļas:
- 1 kārba zivju konservi
- 3 cieti vārītas olas
- 1 sīpols
- 1 vārīts burkāns
- 2 vārīti kartupeļi
- majonēze
- Salātiem sarīvē burkānu un kartupeļus, notīra olas un atdala baltumus no dzeltenumiem, sakapā sīpolu.
- Zivju konservi (zivis savā sulā, bet var izmantot arī zivi eļļā).
- Salātus liek lēzenā šķīvī kārtās šādā secībā - Zivs + majonēze, sīpols + majonēze, olu baltumi + majonēze, burkāns +majonēze, kartupeļi +majonēze +olu dzeltenumi.
Kārtainie salāti "Mimoza" |
Zivs konservu vietā var ņemt arī karsti kūpinātu zivi.
Salātus pirms
pasniegšanas ieteicams uz pāris stundām ielikt ledusskapī.
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru