23.10.12

Bifšteks ar olu


Nepieciešams:
  • Cūkgaļas maltā gaļa,
  • Olas (tik daudz cik būs porcijas)
  • Siers (pārkaisīšanai)
  • Kartupeļi (sarīvēti)
  • Burkāni,
  • Sīpoli,
  • Ķiploki,
  • Maize (maltās gaļas masai)
  • Sāls, cukurs, garšvielas
  • Eļļa

Foto recepte: Ilonas Maculēvičas draugiem.lv galerija
Pagatavošana:

Sagatavojam malto gaļu:
  1. Samīca visas sastāvdaļas: (cūkgaļas maltā gaļa, sarīvēti kartupeļi, burkāni, sīpoli, ķiploki, maize, pipari, garšvielas, sāls,cukurs.)
  2. Uz cepešpannas uzklājam cepamo papīru,iesmērē ar eļļu un saliekam bifštekus,izveidojot vidū bedrītes,un katrā iesitam pa olai !
  3. Kad bifšteki jau gandrīz gatavi,uzliekam katram virsū pa siera šķēlītei vai apkaisām ar rīvētu sieru. 

Foto recepte: Ilonas Maculēvičas draugiem.lv galerija

Labu apetīti!


Nav komentāru: