Nepieciešams:
- Cūkgaļas maltā gaļa,
- Olas (tik daudz cik būs porcijas)
- Siers (pārkaisīšanai)
- Kartupeļi (sarīvēti)
- Burkāni,
- Sīpoli,
- Ķiploki,
- Maize (maltās gaļas masai)
- Sāls, cukurs, garšvielas
- Eļļa
Foto recepte: Ilonas Maculēvičas draugiem.lv galerija
Pagatavošana:
Sagatavojam
malto gaļu:
- Samīca visas sastāvdaļas: (cūkgaļas maltā gaļa, sarīvēti kartupeļi, burkāni, sīpoli, ķiploki, maize, pipari, garšvielas, sāls,cukurs.)
- Uz cepešpannas uzklājam cepamo papīru,iesmērē ar eļļu un saliekam bifštekus,izveidojot vidū bedrītes,un katrā iesitam pa olai !
- Kad bifšteki jau gandrīz gatavi,uzliekam katram virsū pa siera šķēlītei vai apkaisām ar rīvētu sieru.
Foto recepte: Ilonas Maculēvičas draugiem.lv galerija
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru