Nepieciešams:
Pagatavošana:
1. Lēcas aplej ar ūdeni un novāri līdz gatavībai (apmēram 20 minūtes).
2. Burkānus sagriez plānās sloksnītes un apcep augu eļļā, pēc tam pievieno sāli, piparus un samaisi.
3. Sīpolus un ķiplokus smalki sagriez.
4. Samaisi lēcas, burkānus, sīpolus un ķiplokus kopā ar olīveļļu un vīna etiķi.
- 1 glāze zaļās lēcas,
- 2 glāzes ūdens,
- 1 burkāns,
- 1 sarkanais sīpols,
- 2 daiviņas ķiploku,
- 1 tējkarote vīna etiķa,
- 2 ēdamkarotes olīveļļas,
- 0,5 glāzes ķirbju sēklas,
- sāls, pipari, augu eļļa
Pagatavošana:
1. Lēcas aplej ar ūdeni un novāri līdz gatavībai (apmēram 20 minūtes).
2. Burkānus sagriez plānās sloksnītes un apcep augu eļļā, pēc tam pievieno sāli, piparus un samaisi.
3. Sīpolus un ķiplokus smalki sagriez.
4. Samaisi lēcas, burkānus, sīpolus un ķiplokus kopā ar olīveļļu un vīna etiķi.
Foto recepte: Maruta Goilo draugiem.lv galerija
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru