Nepieciešams:
- Melnais biskvīts:
- 200 g miltu
- 200 g cukura
- 75 g kakao
- 200 ml silta ūdens
- 100 ml augu eļļas
- 1 tējk. sodas
- 2 ēd.k. citrona sulas
- ½ tējk.vanilas cukura
Pagatavošana:
- Izsijā miltus kopā ar kakao un sodu un pievieno cukuru.
- Citā blodā sajauc ūdeni. eļļu, citrona sulu un vanilas cukuru.
- Savieno abus maisījumus un kārtīgi samaisa.
- Cep 180 C apmeram 25 min.
Tā kā
biskvīts ir bez olām, tas ir diezgan drupens,tāpēc jābūt
uzmanīgiem ar pārlikšanu traukā.
Šokolādes
siera krēms:
- 1 pac. Philadelphia krēmsiera
- 1 gl pūdercukura (pēc izvēles)
- 200 ml salds krējums
- 200 g šokolāde
- sāls
Pagatavošana:
- Saldo krējumu uzkarsē, pievieno šokolādi, kārtīgi izmaisa un liek atdzesēties.
- Ledusskapi uzglabā līdz sāk sabiezēt.Krēmsieru sakuļ, pievieno pūdercukuru.Turpinot kult pievieno šķipsniņu sāli un sabiezējušo šokolādes masu.
- Uzklājam siera krēmu uz biskvīta plāksnes. Dekorējam!
Foto un recepte: Ineses Constantinoy draugiem.lv galerija
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru