10.11.12

Ineses Šokolādes kūka


Nepieciešams:

  • Melnais biskvīts:
  •  200 g miltu
  • 200 g cukura
  •  75 g kakao
  •  200 ml silta ūdens
  •  100 ml augu eļļas
  •  1 tējk. sodas
  •  2 ēd.k. citrona sulas
  •  ½ tējk.vanilas cukura

Pagatavošana:
  1. Izsijā miltus kopā ar kakao un sodu un pievieno cukuru.
  2. Citā blodā sajauc ūdeni. eļļu, citrona sulu un vanilas cukuru. 
  3. Savieno abus maisījumus un kārtīgi samaisa.
  4. Cep 180 C apmeram 25 min.


Tā kā  biskvīts ir bez olām, tas ir diezgan drupens,tāpēc jābūt  uzmanīgiem ar pārlikšanu traukā.


Šokolādes siera krēms:
  •  1 pac. Philadelphia krēmsiera
  • 1 gl pūdercukura (pēc izvēles)
  •  200 ml salds krējums
  •  200 g šokolāde
  • sāls

Pagatavošana:
  1. Saldo krējumu uzkarsē, pievieno šokolādi, kārtīgi izmaisa un liek atdzesēties.
  2. Ledusskapi uzglabā līdz sāk sabiezēt.Krēmsieru sakuļ, pievieno pūdercukuru.Turpinot kult pievieno šķipsniņu sāli un sabiezējušo šokolādes masu.
  3. Uzklājam siera krēmu uz biskvīta plāksnes. Dekorējam!

Foto un recepte: Ineses Constantinoy draugiem.lv galerija

Nav komentāru: