06.12.12

Ķirbju biezeņzupa ar garnelēm.


Kirbis
Sastāvdaļas:
  • 250gr. ķirbis,
  • 1 sīpols,
  • 1tejk. sviests,
  • 1ēd. saldais krējums,
  • ½ tējk. karijs,
  • 100gr. vārītas garneles,
  • sāls, pipari.


Pagatavošana:
  1. Katliņā uzkarsētā sviestā apcep sagrieztu sīpolu,
  2. Pievieno kariju un nomizotu, gabaliņos sagrieztu ķirbi,
  3. Pārlej ar 1glāzi karsta dārzeņu buljona,
  4. Vāra kamēr ķirbja gabaliņi ir mīksti.
  5. Visu sablendē un pievieno sāli, piparus, saldo krējumu un vārītas garneles.
  6. Pasniedz pārkaisītu ar dillēm.
Ķirbju biezeņzupa ar garnelēm.

Nav komentāru: