Sastāvdaļas :
Receptes autors - Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.
Biskvītam
- 50g Lobītas ķirbju sēklas
- 50g Zaļās pistācijas
- 100g Indijas rieksti
- 200g Dzeltenās rozīnes
- 4 gab. Kivi
- 4 gab. Avokado
- 4 gab. Bumbieri
- 2 ēdk. Medus
- 1 gab. Laims
250 g Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles
Avokādo un bumbieru kūka
|
Pagatavošana:
Pagatavošana laiks: 15 minūtes + 2 stundas saldētavā
Porcija: 8 cilvēkiem- Gatavo biskvītu - sablenderē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa;
- Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru;
- Liec sablenderēto masu veidnē, veido kūkas pamatu;
- Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam;
- Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablenderē ar medu un laima sulu;
- Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.
Receptes autors - Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru