10.04.14

Pankūkas bez olām

Sastāvdaļas:
  • 200 g. kefīrs
  • 1 tējk. cukurs
  • sāls
  • 1 tējk. augu eļļa (mīklai)
  • 1 tējk. soda
  • 100 g. milti (aptuveni)


Pankūkas bez olām
Pagatavošana
  1. Kefīru sajauc ar sāli un cukuru, un pievienojot miltus (apmēram 100 g miltu, bet atkarībā no kefīra biezuma un miltu kvalitātes). Ātri samaisa mīklu, lai nerastos kunkuļi. Var maisīt ar mikseri, dakšiņu vai putojamo slotiņu.
  2. Pievienojiet ari mīklai 1 tējk. augu eļļas. Mīklai jābut kā ļoti biezam krējumam.
  3. Ņem dziļo pannu, iesmērē ar sviestu un liek iekšā nelielas pankūciņas. 
  4. Pankūkas cep uz vidējas uguns, zem vāka. 

Nav komentāru: