Sastāvdaļas:
- 200 g. kefīrs
- 1 tējk. cukurs
- sāls
- 1 tējk. augu eļļa (mīklai)
- 1 tējk. soda
- 100 g. milti (aptuveni)
Pankūkas bez olām |
Pagatavošana
- Kefīru sajauc ar sāli un cukuru, un pievienojot miltus (apmēram 100 g miltu, bet atkarībā no kefīra biezuma un miltu kvalitātes). Ātri samaisa mīklu, lai nerastos kunkuļi. Var maisīt ar mikseri, dakšiņu vai putojamo slotiņu.
- Pievienojiet ari mīklai 1 tējk. augu eļļas. Mīklai jābut kā ļoti biezam krējumam.
- Ņem dziļo pannu, iesmērē ar sviestu un liek iekšā nelielas pankūciņas.
- Pankūkas cep uz vidējas uguns, zem vāka.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru