12.04.14

Rudzu miltu siera cepumi

Sastāvdaļas:

  • 400 g siers; 
  •  200 g kviešu milti; 
  • 200 g rudzu milti; 
  • 135 g sviests;
  • apm. 150 g ūdens;
  • sāls; pipari

Rudzu miltu siera cepumi
Pagatavošana:

  1. Nosver miltus un pieber garšvielas. Nav obligāti jāņem milti vienādās daļās, var variēt un izmēģināt, kā garšo labāk. 
  2. Miltiem pierīvē klāt sieru un aukstu sviestu. Pamazām lej klāt aukstu ūdeni. Var gadīties, ka ūdeni vajadzēs nedaudz mazāk vai vairāk. 
  3. Samīca mīklu, mīklu var uz kādu brīdi ielikt ledusskapī. 
  4. Tad izrullē un veido cepumiņus.
  5. Cep 180 grādos 15 minūtes.

Receptes avots

Nav komentāru: