Sastāvdaļas:
Receptes avots
- 400 g siers;
- 200 g kviešu milti;
- 200 g rudzu milti;
- 135 g sviests;
- apm. 150 g ūdens;
- sāls; pipari
Rudzu miltu siera cepumi |
Pagatavošana:
- Nosver miltus un pieber garšvielas. Nav obligāti jāņem milti vienādās daļās, var variēt un izmēģināt, kā garšo labāk.
- Miltiem pierīvē klāt sieru un aukstu sviestu. Pamazām lej klāt aukstu ūdeni. Var gadīties, ka ūdeni vajadzēs nedaudz mazāk vai vairāk.
- Samīca mīklu, mīklu var uz kādu brīdi ielikt ledusskapī.
- Tad izrullē un veido cepumiņus.
- Cep 180 grādos 15 minūtes.
Receptes avots
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru