04.09.14

Aukstā skābeņu zupa


Sastāvdaļas
  • Konservētas skābenes 480 ml
  • Gurķis 1 gab.
  • Redīsi 6 gab.
  • Sīpollociņi (buntīte)
  • Dilles (buntīte)
  • Olas 4 gab.
  • Kefīrs 2 l
  • Vārīti kartupeļi 5 gab. (ja vēlas)
  • Sāls, cukurs un pipari (pēc garšas)

 
Aukstā skābeņu zupa
Pagatavošana
  1. Nomizo un sagriež gurķi, liek lielā katlā.
  2. Nomazgā un sagriež sīpollociņus, dilles, liek kopējā katlā.
  3. Sagriež redīsus un pievieno zupas masai.
  4. Visu masu pārlej ar kefīru
  5. Liek klāt skābenes, visu kārtīgi samaisa
  6. Pievieno svaigi maltus piparus, sāli un cukuru pēc garšas.
  7. Pasniedz ar vārītas olas šķēlītēm un, ja vēlas, arī vārītus kartupelīšus.



Ēdienu blogere Kristīne Grigorjeva (amam.lv )

Nav komentāru: