Sastāvdaļas
- Konservētas skābenes 480 ml
- Gurķis 1 gab.
- Redīsi 6 gab.
- Sīpollociņi (buntīte)
- Dilles (buntīte)
- Olas 4 gab.
- Kefīrs 2 l
- Vārīti kartupeļi 5 gab. (ja vēlas)
- Sāls, cukurs un pipari (pēc garšas)
Pagatavošana
- Nomizo un sagriež gurķi, liek lielā katlā.
- Nomazgā un sagriež sīpollociņus, dilles, liek kopējā katlā.
- Sagriež redīsus un pievieno zupas masai.
- Visu masu pārlej ar kefīru
- Liek klāt skābenes, visu kārtīgi samaisa
- Pievieno svaigi maltus piparus, sāli un cukuru pēc garšas.
- Pasniedz ar vārītas olas šķēlītēm un, ja vēlas, arī vārītus kartupelīšus.
Ēdienu blogere Kristīne Grigorjeva (amam.lv )
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru