Nepieciešams:
- kartupeļi
- sviests
- cietais siers
- rozmarīns
- sāls
- pipari
Krāsnī cepti kartupeļi |
Pagatavošana:
- Kartupeļus nomazgā ar suku.
- Kartupeli ieliek karotē, ar asu nazi griež šķēlītēs, šķēlītes apakšā atstājot nesagrieztas, lai kartupelis turētos kopā.
- Rīvētu sieru sajauc ar kausētu sviestu, sāli, pipariem un sasmalcinātu rozmarīnu.
- Kartupeļu sagriezto pusi iemērc siera maisījumā, liek ietaukotā cepamtraukā, uzliek vāku vai uzsedz foliju.
- Cep 200 grādos, kad kartupeļi gandrīz mīksti, vāku noņem, cep, līdz veidojas brūna garoziņa.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru