Sastāvdaļas
- 2,3 l- Ūdens
- 700 g -Kartupeļi
- 500 g -Vistas fileja
- 150 g -Avokado
- 40 g -Kaperi
- 400 g -Konservēta kukurūza
- 200 ml -Saldais krējums
- 3 gab. -Vistas buljonete
- Sāls, pipari pēc garšas
- 3 – 4 tējk. -Timiāns
Foto/amam.lv |
Pagatavošana
- Liek vārīties ūdeni. Nomizo un sagriež kartupeļus un avokado. Nomazgā un sagriež vistas fileju.
- Kad ūdens uzvārījies, liek vārīties vistas fileju vai vistas kājiņas, kas izvāroties dod labāku buljonu.
- Kad vistas fileja nedaudz pavārījusies, pievieno kartupeļus, avokado, kukurūzu un kaperus.
- Kad kartupeļi un vista ir mīksti, pēc garšas pievieno sāli, piparus, timiānu, un vistas buljonu vai vistas buljona kubiņus.
- Kad zupa gatava pievieno saldo krējumu un obligāti uzvāra.
Avots: Ēdienu blogere Kristīne Grigorjeva (amam.lv )
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru