07.01.15

Avokado zupa

Sastāvdaļas
  • 2,3 l- Ūdens 
  • 700 g -Kartupeļi 
  • 500 g -Vistas fileja 
  • 150 g -Avokado 
  • 40 g -Kaperi 
  • 400 g -Konservēta kukurūza 
  • 200 ml -Saldais krējums 
  • 3 gab. -Vistas buljonete 
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • 3 – 4 tējk. -Timiāns 
Foto/amam.lv
Pagatavošana
    1. Liek vārīties ūdeni. Nomizo un sagriež kartupeļus un avokado. Nomazgā un sagriež vistas fileju.
    2. Kad ūdens uzvārījies, liek vārīties vistas fileju vai vistas kājiņas, kas izvāroties dod labāku buljonu.
    3. Kad vistas fileja nedaudz pavārījusies, pievieno kartupeļus, avokado, kukurūzu un kaperus.
    4. Kad kartupeļi un vista ir mīksti, pēc garšas pievieno sāli, piparus, timiānu, un vistas buljonu vai  vistas buljona kubiņus.
    5. Kad zupa gatava pievieno saldo krējumu un obligāti uzvāra.
            Avots: Ēdienu blogere Kristīne Grigorjeva (amam.lv )


            Nav komentāru: