Sastāvdaļas:
- 5 olas
- 5 ēd.k. miltu
- 5 ēd.k. cukura
- 200 g biezpiena
- 100 g skābā krējuma
- 200 g kondensētā piena ar cukuru
- 1 citrons
- pūdercukurs
Pagatavošana:
- Olu dzeltenumus saputo, pieliek miltus.
- Baltumus saputo stingrās putās ar cukuru, iecilā mīklā.
- Mīklu vienmērīgi izliek uz plāts, pārklātas ar cepampapīru.
- Cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.
- Gatavu biskvītu noņem no papīra un karstu sarullē.
- Biezpienu izberž caur sietu, pieliek skābo krējumu, rīvētu citrona mizu un kondensēto pienu.
- Masu smērē uz biskvīta, sarullē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru