18.02.15

Biskvīta rulete ar biezpiena pildījumu

Sastāvdaļas:
  • 5 olas
  • 5 ēd.k. miltu
  • 5 ēd.k. cukura
  • 200 g biezpiena
  • 100 g skābā krējuma
  • 200 g kondensētā piena ar cukuru
  • 1 citrons
  • pūdercukurs

 
Biskvīta rulete ar biezpiena pildījumu
Pagatavošana:
  1. Olu dzeltenumus saputo, pieliek miltus. 
  2. Baltumus saputo stingrās putās ar cukuru, iecilā mīklā. 
  3. Mīklu vienmērīgi izliek uz plāts, pārklātas ar cepampapīru. 
  4. Cep 180 grādos apmēram 15 minūtes. 
  5. Gatavu biskvītu noņem no papīra un karstu sarullē.
  6. Biezpienu izberž caur sietu, pieliek skābo krējumu, rīvētu citrona mizu un kondensēto pienu. 
  7. Masu smērē uz biskvīta, sarullē un pārkaisa ar pūdercukuru.




Nav komentāru: