Sastāvdaļas:
- cietais siers 200g
- 4 desiņas
- 2 olas
- 2 ēd.k. skābā krējuma
- 4 ēd.k. miltu
- eļļa cepšanai
- nesaldinātas kukurūzas pārslas
- milti panēšanai
- 2 ķiploka daiviņas
Siera - desas kotletes |
Pagatavošana:
- Uz smalkās rīves sarīvē sieru.
- Smalki sagriež desiņas.
- Pie siera un desiņām piesit vienu olu un 2 karotes skābā krējuma, arī ķiploku, izmaisa.
- Kotletīšu masai var pievienot arī sasmalcinātus zaļumus.
- Tad pievieno miltus.
- Miezerī sadrupina kukurūzas pārslas.
- No sagatavotās masas izveido nelielas kotletītes.
- Kotletītes panē miltos, tad saputotajā olā un beidzot sasmalcinātajās kukurūzas pārslās.
- Sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnas.
Īpaši labi tās garšo, ja tiek panētas kukurūzas
pārslās.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru