21.04.15

Auzu pārslu cepumi (sena recepte)

Sastāvdaļas:
  • 150g sviesta;
  • 100g cukura;
  • 3 olas;
  • 300g auzu pārslas;
  • 50g kviešu miltu.
 
Auzu pārslu cepumi

Pagatavošana:
1. Auzu pārslas apgrauzdē 75g sviesta un atdzesē.
2. Atlikušos 75g sviesta saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem. Puto tik ilgi, kamēr cukurs izkusis.
3. Saputotajai masai pievieno atdzesētās auzu pārslas, kviešu miltus, saputotus olu baltumus un visu kārtīgi samaisa.
4. Izklāj pannu ar cepampapīru ar uz tās liek auzu pārslu piciņas.
5. Cep cepeškrāsnī nelielā karstumā, kamēr cepumi kļuvuši zeltaini.


Nav komentāru: