Svaigu kāpostu plāceņi
Sastāvdaļas
- 600g jauno kāpostu
- 3 glāzes auzu pārslu
- sīpols
- 4 olas
- zaļumi
- sāls
- pipari
- eļļa
- skābais krējums
 |
Svaigu kāpostu plāceņi |
Pagatavošana
- Auzu pārslas pārlej ar karstu ūdeni, nosedz, atstāj uzbriest.
- Kāpostus sagriež smalki, pārkaisa ar sāli un ar rokām saspaida, lai parādās sula.
- Kāpostiem pieliek olas, piparus, smalki sagrieztu un eļļā apceptu sīpolu, sagrieztus zaļumus un auzu pārslas bez šķidruma.
- No sagatavotās masas sakarsētā eļļā cep nelielus plāceņus no abām pusēm brūnus.
- Pasniedz ar skābu krējumu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru