Biezpiena krēms
Sastāvdaļas
- 300 ml saldais krējums
- 200 g biezpiens
- 5 tējk. pūdercukurs
- 1 tējk. Vaniļas cukurs
- 2 saujas auzu pārslas
- 3 tējk.
cukurs
 |
Biezpiena krēms |
Pagatavošana
- Pannā ieber
auzu pārslas, pa virsu uzber cukuru un maisot cep kamēr auzu pārslas apbrūnējušas
zeltainas, tad pārber bļodiņā un ļauj atdzist.
- Traukā ielej
aukstu saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Ar mikseri sakuļ
putukrējumu, līdz tas ir vidēji biezas konsistences.
- Pēc tam
putukrējumam pievieno biezpienu un sakuļ krēmu stingrās putās.
- Gatavu
biezpiena krēmu saliek to deserta trauciņos un pārkaisa ar apgrauzdētām auzu
pārslām un rotā ar ogām.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru