21.02.16

Biezpiena krēms

Sastāvdaļas
  • 300 ml saldais krējums
  • 200 g biezpiens
  • 5 tējk. pūdercukurs
  • 1 tējk. Vaniļas cukurs
  • 2 saujas auzu pārslas
  • 3 tējk. cukurs

Biezpiena krēms
Pagatavošana
  1. Pannā ieber auzu pārslas, pa virsu uzber cukuru un maisot cep kamēr auzu pārslas apbrūnējušas zeltainas, tad pārber bļodiņā un ļauj atdzist.
  2. Traukā ielej aukstu saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Ar mikseri sakuļ putukrējumu, līdz tas ir vidēji biezas konsistences.
  3. Pēc tam putukrējumam pievieno biezpienu un sakuļ krēmu stingrās putās.
  4. Gatavu biezpiena krēmu saliek to deserta trauciņos un pārkaisa ar apgrauzdētām auzu pārslām un rotā ar ogām.

Nav komentāru: