30.03.16

Pildītas olas ar vistu aknām

Sastāvdaļas
  • 6 olas
  •  300 g vistu akniņu
  •  40 g puravu vai sīpolu
  •  60 ml augu eļļas
  •  sāls 
  •  pipari

Pildītas olas ar vistu aknām
Pagatavošana
  1. Puravu, vistu akniņas sagriež un cep sakarsēta augu eļļa 2-3 minūtes, liesmu samazina un sautē zem vāka 6-8 minūtes. 
  2. Cieti novāra olas, noloba, uzmanīgi sagriež gareniski uz pusēm, izņem olas dzeltenumus.
  3. Olu dzeltenum un vistu akniņas izberž caur sietiņu.
  4. Pievieno piparus, sāli un nedaudz augu eļļas vai sviestu.
  5. Pildījumu pilda olu pusītes.

Nav komentāru: