29.03.16

Maltās gaļas pīrāgs

Sastāvdaļas
  • 2 olas
  •  1/2 tējkarotes sāls
  •  1 glāze miltu
  •  1 glāze kefīra
  •  1/2 tējkarotes sodas
Pildījumam:
  •  300 g maltās gaļas
  •  2-3 sagriezti sīpoli
  •  sāls, pipari pēc garšas

Maltās gaļas pīrāgs
Pagatavošana
  1. Kefīru samaisa ar sodu un atstāj uz 5 minūtēm.
  2. Pievieno olas, sāli, miltus un kārtīgi sakuļ.
  3. Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa miltus un lej pusi mīklas.
  4. Liek sagatavoto pildījumu - maltā gaļa samaisīta ar sīpoliem, sāli un pipariem un pārlej tam atlikušo mīklu.
  5. Cep 170°C temperatūrā, 40 minūtes. 


Nav komentāru: