14.08.16

Adžika

Adžika uzlabo imunitāti un paātrina vielmaiņu. Piedāvāju jums recepti bez vārīšanas.

Sastāvdaļas:
  • 4 kg tomātu
  • 3 čili pipari
  • 200 ml etiķis (9%)
  • 1,5 kg paprika
  • 200 g ķiploki
  • 2 ēd.k. sāls
  • 0,5 ēd.k. smalkie melnie pipari
Adžika
Pagatavošana
  • Tomātus un papriku nomazgā un apžāvē. Paprikai un Čili pipariem nogrieziet kātiņus.
  • Sagatavotos dārzeņus izmaliet caur gaļas maļamo mašīnu, pievienojiet 200 ml 9% etiķi un sāli un piparus.
  • Visu samaisiet un atstājiet uz stundu. Pēc 1stundas vēlreiz visas sastāvdaļas kārtīgi apmaisiet. Izlieciet masu tīrās, sausās burkās un aizvākojiet.

Nav komentāru: