Nepieciešams:
- 1,5 kg cūkas ribiņu
- 1,5 l tumšā alus
- 100g rozīņu
- 100 g žāvētu aprikožu
- 100g žāvētu plūmju
- eļļa cepšanai
- 3 sīpoli
- 2 burkāni
- sāls
- pipari
Pagatavošana:
Ribiņas apcep eļļā brūnas. Liek sautējamā katlā kopā ar rozīnēm, plūmēm un aprikozēm. Pieliek veselus sīpolus un dažas ķiploka daiviņas, ripiņās sagrieztus burkānus. Sāla un piparo, pārlej ar alu. Visu vāra, līdz gaļa mīksta, tad izņem sīpolus un ķiploka daiviņas.. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezeni.
Foto: apollo.lv

Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru