Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv
- 200g cietais siers
- 4 desiņas
- 2 olas
- 2 ēd.k. skābā krējuma
- 4 ēd.k. miltu
- eļļa cepšanai
- nesaldinātas kukurūzas pārslas
- milti panēšanai
- 2 ķiploka daiviņas
- Uz smalkās rīves sarīvē sieru.
- Smalki sagriež desiņas.
- Pie siera un desiņām piesit vienu olu un 2 karotes skābā krējuma, arī ķiploku, izmaisa.
- Kotlešu masai pievieno sasmalcinātus zaļumus, tad pievieno miltus.
- Sadrupina kukurūzas pārslas.
- No sagatavotās masas izveido nelielas kotletes.
- Kotletes panē miltos, tad saputotajā olā un beidzot sasmalcinātajās kukurūzas pārslās.
- Sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnas.
- Pasniedz ar dārzeņu salātiem vai ar skābo krējumu.
Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru