19.02.16

Vistu aknu salāti

Sastāvdaļas
  • 1kg vistu aknu
  • 4 apelsīni
  • spinātu lapiņas
  • 6 ēd.k. sviesta
  • sīpols
  • 2 daiviņa ķiploka
  • sāls
  • pipari

Vistu aknu salāti 
Pagatavošana
  1. Spinātu lapas kārto šķīvī. 
  2. Apelsīnu mizo, mizo arī daiviņas, sagriež gabaliņos, pārkaisa ar pipariem un sāli. No pusapelsīna izspiež sulu.
  3. Sviestā apcep vistu aknas, liek uz salātiem. Tajā pašā sviestā apcep sagrieztu sīpolu un sasmalcinātu ķiploku. 
  4. Kad sīpols apcepts, pielej apelsīna sulu, sāli un piparus, uzvāra, visu pārlej aknām, apelsīniem un spinātiem.

Nav komentāru: