Vistu aknu salāti
Sastāvdaļas
- 1kg vistu aknu
- 4 apelsīni
- spinātu lapiņas
- 6 ēd.k. sviesta
- sīpols
- 2 daiviņa ķiploka
- sāls
- pipari
|
Vistu aknu salāti |
Pagatavošana
- Spinātu lapas kārto šķīvī.
- Apelsīnu mizo, mizo arī daiviņas, sagriež gabaliņos, pārkaisa ar pipariem un sāli. No pusapelsīna izspiež sulu.
- Sviestā apcep vistu aknas, liek uz salātiem. Tajā pašā sviestā apcep sagrieztu sīpolu un sasmalcinātu ķiploku.
- Kad sīpols apcepts, pielej apelsīna sulu, sāli un piparus, uzvāra, visu pārlej aknām, apelsīniem un spinātiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru