Sastāvdaļas:
100 ml saldā krējuma (ar 35% tauku saturu)
130 g cukura
40 g sviesta...
3 ēdamkarotes iebiezinātā piena
1 šķipsniņa vaniļas
100 ml saldā krējuma (ar 35% tauku saturu)
130 g cukura
40 g sviesta...
3 ēdamkarotes iebiezinātā piena
1 šķipsniņa vaniļas
![]() |
Mājas „Gotiņas” konfektes
|
Pagatavošana:
Paņemiet kastroli ar biezu dibenu, sajauciet tajā iebiezināto pienu, krējumu, cukuru un vaniļu.
Vāriet uz neliela uguns, pastāvīgi maisot. Kad masa sāks vārīties, samaziniet uguni līdz minimumam, turpiniet maisīt.
Pēc 10 minūtēm pievienojiet sviestu.
Vāriet masu vēl 30 minūtes, kamēr tā nesāks atgādināt vārīto iebiezināto pienu. Jo ilgāk vārāt, jo cietākās konfektes sanāks. Sekojiet līdzi tam, lai masa nepiedegtu.
Formu noklājiet ar cepamo papīru, ieziediet to ar sviestu. Piepildiet formu ar gatavo konfekšu masu un atstājiet dzist uz 15 minūtēm. Tad ielieciet konfektes tālākai atdzišanai ledusskapī.
Vāriet uz neliela uguns, pastāvīgi maisot. Kad masa sāks vārīties, samaziniet uguni līdz minimumam, turpiniet maisīt.
Pēc 10 minūtēm pievienojiet sviestu.
Vāriet masu vēl 30 minūtes, kamēr tā nesāks atgādināt vārīto iebiezināto pienu. Jo ilgāk vārāt, jo cietākās konfektes sanāks. Sekojiet līdzi tam, lai masa nepiedegtu.
Formu noklājiet ar cepamo papīru, ieziediet to ar sviestu. Piepildiet formu ar gatavo konfekšu masu un atstājiet dzist uz 15 minūtēm. Tad ielieciet konfektes tālākai atdzišanai ledusskapī.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru