19.07.12

Biezpiena bulciņas



Sastāvdaļas:
Rauga mīkla
2 olas bulciņu ieziešanai


Pildījums:
300g biezpiens
 100 g cukurs
90 g skāba krējums
 4.pac vaniļas cukurs
Veidojam apaļas bumbiņas




 Pagatavošana:
  1. Sajauc pildījuma sastāvdaļas un atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Ņemam rauga mīklu un sadalām vienādās daļās, no kurām veidojam apaļas bumbiņas.
  3. Katrā bumbiņā ar glāzi izspiežam vidu, iesmērējam ar saputotām olām,
  4. Katrā maizītē ieliekam 30-40 g pildījumu, ja vēlas virsū var uzlikt arī rozīnes.
  5. Pirms cepšanas bulciņas apsmērējam vēlreiz ar sakultu olu un ļaujam 5-10 min uzrūgt.
  6. Liekam uzsildītā līdz 230 grādiem cepeškrāsnī un cepam aptuveni 25 min.

Cepam aptuveni 25 min

Nav komentāru: