13.08.12

Lailas "Maltās gaļas zupa"


"Sātīgā zupa vīriem"

Šī zupa domāta īstiem vīriem un aukstā pēcpusdienā pēc darba...

Nepieciešams:
  • 2 sīpoli(Vidēji)
  • 2 ēd.k sviests (dārzeņu apcepšanai,var eļļu)
  • 8-10 kartupeļi(nelieli)
  • 1.5 tējk.sāls
  • Melnie maltie pipari
  • 1 tējk.paprikas pulvera
  • 1 litrs buljona
  • 200-250 gr.maltās gaļas
  • 1 paliels burkāns
  • 1-2 ēd.k.tomātu pastas
  • 1-2 ēd.k.čillī mērci
  • kapāti pētersīļi


Pagatavošana:
  1. Nomizojam sīpolu sagriežam un apcepam kopā ar rīvēto burkānu...
  2. Pievienojam malto gaļu un cepam,pievienojot garšvielas un tomātu pastu,un čillī mērci.
  3. Nomizojam kartupeļus, sagriežam un liekam buljonā vārīties 10minūtes.
  4. Tad buljonam pievienojam maltās gaļas mērci un vāram kopā 10-15 minūtes.
  5. Garšojam, kādas vēl garšvielas jāpieber.

Foto recepte: Lailas Vaitupes draugiem.lv galerija


Pasniedzam ar kapātiem zaļumiem+krējums...

Labu apetīti!

Nav komentāru: