Te
Apple Crisp-ļoti populārs ir Kanādā!
Pagatavošana:
Ēdams gan silts, gan auksts!
Receptes autore: Daina Toka
Sastāvdaļas:
Ābolu drumstalas |
- 200 g brūnais cukurs, nedaudz arī baltais cukurs
- 150 g sviests
- 1 tējk. cepamais pulveris
- 90 g milti
- 60 g auzu pārslas un kokosrieksta kaidiņas
- ½ tējk, kanēlis
- 4 vai 5 skābi āboli
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni 180°C
- Brūno cukuru, miltus, cepamo pulveri,auzu pārslas, kokosskaidiņas,sviestu un kaneli sastrādā drumstalās. Varbūt, ka vajadzēs vairāk auzu pārslas un miltus. Kanēli pēc garšas. Vai arī pārkaisa ābolu masai!
- Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos, smalkākos labāk!
- Cepšanas formā plānā kārtiņā liek mazu daļu no masas, ko sagatavojām, virsū kārto ābolus (es pieliku arī ripiņās sagrieztus banānus 2 gb.), pa virsu sabirdina drumstalas, lai tās noklāj virsmu. Cep apm. 30 min.
Pasniedz ar vaniļas mērci |
Servē: karstu ar nesaldinātu putukrējumu vai vaniļļas mērci, vai saldējumu.
Ēdams gan silts, gan auksts!
Receptes autore: Daina Toka
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru