Lavašs ar lasi |
Sastāvdaļas:
- 1 plāksne lavašs,
- 120g auksti kūpināts lasis,
- 50g siers (Holandes, Krievijas ),
- 200g svaigais siers,
- 2ēd. majonēze,
- dilles, citronpipari
Pagatavošana:
- Lavaša plāksni izklāj ar gaišāko pusi uz augšu.
- Vienmērīgā kārtā pārsmērē ar svaigo sieru,
- Lasi sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs.
- Sieru sarīvē, dilles sakapā.
- Visas sastāvdaļas izkārto uz lavaša, pārkaisa ar citronpipariem, pārslaka ar majonēzi.
- No īsākās malas sāk tīt rullī. Kad satītsietin follija papīrā un ievieto ledusskapī uz pāris stundām,
- Pasniedzot sagriež 1cm biezās ripās, kārto šķīvī.
Foto: http://laade.wordpress.com |
Majonēzi
nelikt parāk daudz, jo tad lavasš būs mitrs.
Ātri pagatavojama uzkoda
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru