14.12.12

Lavašs ar lasi un sieru

Lavašs ar lasi

Sastāvdaļas:
  • 1 plāksne lavašs,
  •  120g auksti kūpināts lasis,
  • 50g siers (Holandes, Krievijas ),
  • 200g svaigais siers,
  • 2ēd. majonēze,
  • dilles, citronpipari


Pagatavošana:
  1. Lavaša plāksni izklāj ar gaišāko pusi uz augšu.
  2. Vienmērīgā kārtā pārsmērē ar svaigo sieru,
  3. Lasi sagriež pēc iespējas plānākās šķēlēs.
  4.  Sieru sarīvē, dilles sakapā.
  5. Visas sastāvdaļas izkārto uz lavaša, pārkaisa ar citronpipariem, pārslaka ar majonēzi.
  6. No īsākās malas sāk tīt rullī. Kad satītsietin follija papīrā un ievieto ledusskapī uz pāris stundām,
  7.  Pasniedzot sagriež 1cm biezās ripās, kārto šķīvī.

Foto: http://laade.wordpress.com


 Majonēzi nelikt parāk daudz, jo tad lavasš būs mitrs.
Ātri pagatavojama uzkoda

Labu apetīti!

Nav komentāru: