06.04.13

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu


Sastāvdaļas
  • 700 g kartupeļu
  • 3 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 600 g maltās gaļas
  • 100 ml saldā krējuma
  • 3 olas
  • sāls
  • pipari

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu
Pagatavošana:
  • Nomizotus kartupeļus sagriež ripiņās un kārto ietaukotā cepamtraukā. 
  • Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem, ķiploka daiviņām, sāli un pipariem.
  • Gaļas masu liek uz kartupeļiem. Olas sakuļ ar krējumu, pārlej pāri gaļai.
  • Sacepumu cep 180 grādos 45 minūtes. Sacepumu pasniedz ar krējuma mērci.


Nav komentāru: