- 4 olu dzeltenumi
- 4 ēd.k.cukura
- 4 ēd.k. miltu(izsijātu)
- 4 olu baltumi(sakulti ar šk. sāls)
- 4 ābolus
- Taukvielas formas iesmērēšanai un rīvmaize formai.
Pagatavošana
- Sakuļam olu dzeltenumus ar cukuru+ iesijāju miltus.
- Formu iesmērējam ar sviestu un apbēram ar rīvmaizi.
- Ābolus sagriežam un uzlejam citrona sulu, lai nepaliek tumši, un saliekam kūkas formā.
- Sakuļam olu baltumus un pievienojam mīklai.
- Sagatavoto mīklu salejam formā uz āboliem, un tad ievietojam cepeškrāsnī 180 C uz 30 minūtēm.
Gatavu apkaisām ar pūdercukuru!
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru