Sastāvdaļas:
- 1,5 l kefīra vai paniņu,
- 2 nelieli gurķi vai puse no garā gurķa,
- 2 tomāti,
- saišķītis redīsu (apmēram 10 gab.),
- 500 ml konservētu rīvētu biešu (nopērkamas lielveikalos),
- 3 cieti novārītas olas,
- 200- 300 g doktordesa,
- saišķītis zaļo lociņu,
- saišķītis diļļu,
- nedaudz svaigu bazilika lapiņu,
- 1/2 tējkarote "Krievu" sinepju,
- 1 tējkarote etiķa,
- sāls,
- svaigi malti melnie pipari.
Pagatavošana:
- Kefīru ielej katliņā;
- Gurķus, tomātus un doktordesu sagriež kubiņos un pievieno kefīram;
- Redīsus sagriež ripiņās un arī pievieno kefīram;
- Pievieno sasmalcinātus zaļumus un konservētās bietes ar visu šķidrumu;
- Pielej etiķi, pieliek sinepes, sāli un piparus;
- Visu izmaisa, pilda šķīvjos un rotā ar daiviņās sagrieztām vārītām olām.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru