Sastāvdaļas
Kefīrs 1.5 – 2 l
Olīvas 100 g
Svaigais gurķis (1 lielais)
Ķiploki 2 – 4 daiviņas
Saldā čili mērce 1 ēdamk.
Maurloki (buntīte)
Olas 4 gab.
Persilāde un svaigi malti pipari (pēc garšas)
Olīvas 100 g
Svaigais gurķis (1 lielais)
Ķiploki 2 – 4 daiviņas
Saldā čili mērce 1 ēdamk.
Maurloki (buntīte)
Olas 4 gab.
Persilāde un svaigi malti pipari (pēc garšas)
Pagatavošana:
- Nomazgā, ja nepieciešams nomizo un sagriež maziem gabaliņiem svaigo gurķi.
- Pievieno smalki sagrieztas olīvas.
- Izspiež ķiplokus caur ķiplokspiedi, pievieno klāt masai.
- Pievieno klāt saldo čili mērci, persilādi un piparus pēc garšas. Visu apmaisa un atstāj iemarinēties aptuveni uz 10 min.
- Nomazgā un pievieno sagrieztus maurlokus.
- Visu pārlejam ar kefīru, samaisa, lej zupas traukos. Pasniedz ar vārītu olu.
Aukstā zupa ar olīvām |
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru