Vegāna biešu
aukstā zupa ir viegls, veselīgs un ātri pagatavojams ēdiens. Tajā ir ļoti maz
kaloriju, līdz ar to zupa ideāli piemērota arī tiem, kas vēlas novājēt.
Sastāvdaļas:
- 1 glāze tomātu sulas vai dārzeņu sulas (uz tomātu sulas bāzes),
- 1 glāze Spilvas Klasiskās marinētās bietes ar visu šķidrumu,
- 1/4 sarkanā sīpola,
- lociņi,
- dilles,
- 1/2 daiviņa ķiploka,
- naža gals sinepju,
- sāls vai ājurvēdiskā melnā sāls (ja vēlaties, lai zupā ir vārītu olu garša),
- 1 īsais svaigais gurķis.
Pagatavošana:
- Gurķi sarīvē vai sagriež smalkos salmiņos.
- Sīpolu, ķiploku un zaļumus sasmalcina.
- Sajauc visas zupas sastāvdaļas. Pasniedz aukstu. Ja zupai ļauj kādu stundu ledusskapī ievelkas, tā ir vēl garšīgāka.
Autors:
Veģetārisms.lv
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru