07.06.13

Vistas – avokado zupa

Sastāvdaļas:
  • Ūdens 2.3 l
  • Kartupeļi 700 g
  • Vistas fileja 500 g
  • Avokado 150 g
  • Kaperi 40 g
  • Konservēta kukurūza 400 g
  • Saldais krējums 200 ml
  • Vistas buljonete 3 gab
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Timiāns 3 – 4 tējk.

 
Vistas -avokado zupa
Pagatavošana:
  1. Katlā liek vārīties ūdeni.
  2. Nomizo un sagriež kartupeļus un avokado.
  3. Nomazgā un sagriež vistas fileju.
  4. Kad ūdens uzvārījies, liek vārīties vistas fileju. (ja vajag, vārot noņem putas)
  5. Kad vistas fileja nedaudz pavārījusies, pievieno kartupeļus.
  6. Pievieno avokado, kukurūzu un kaperus.
  7. Kad kartupeļi un vista ir mīksti, pēc garšas pievieno sāli, piparus, timiānu un buljoneti.
  8. Pašās beigās pievieno saldo krējumu. Samaisa un obligāti uzvāra.

Nav komentāru: