Sastāvdaļas:
- Ūdens 2.3 l
- Kartupeļi 700 g
- Vistas fileja 500 g
- Avokado 150 g
- Kaperi 40 g
- Konservēta kukurūza 400 g
- Saldais krējums 200 ml
- Vistas buljonete 3 gab
- Sāls, pipari pēc garšas
- Timiāns 3 – 4 tējk.
Pagatavošana:
- Katlā liek vārīties ūdeni.
- Nomizo un sagriež kartupeļus un avokado.
- Nomazgā un sagriež vistas fileju.
- Kad ūdens uzvārījies, liek vārīties vistas fileju. (ja vajag, vārot noņem putas)
- Kad vistas fileja nedaudz pavārījusies, pievieno kartupeļus.
- Pievieno avokado, kukurūzu un kaperus.
- Kad kartupeļi un vista ir mīksti, pēc garšas pievieno sāli, piparus, timiānu un buljoneti.
- Pašās beigās pievieno saldo krējumu. Samaisa un obligāti uzvāra.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru