Sastāvdaļas: (4 porcijas)
- 1 l ūdens
- 1 burkāns
- 250 g maltas liellopa gaļas
- 1 olas baltums
- 1 ļoti smalki sakapāts sīpols
- 1 ēdk. tomātu biezeņa
- 1/2 tases rīsu
- 2 lieli kartupeļi
- 300 g jogurta
- 1 olas dzeltenums
- 1 deserta karote miltu
- sāls, malti pipari,
- muskatrieksts
- Gatavo frikadeles. Malto gaļu samaisi ar olas baltumu, sakapātu sīpolu, tomātu biezeni, rīsiem, sāli un pipariem. Izveido mazas frikadelītes.
- Vāri zupu. Uzvāri ūdeni un pievieno gabaliņos sagrieztu burkānu. Liec iekšā frikadeles un uz mazas uguns vāri aptuveni 10 minūtes.
- Nomizo kartupeļus, sagriez gabaliņos un ieber zupā. Jogurtu sakul ar olas dzeltenumu un miltiem, iemaisi zupā un vāri vēl aptuveni 7 minūtes. Pārkaisi ar maltu muskatriekstu.
Žurnāls "Labu Apetīti"
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru