Sastāvdaļas:
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 2 olas
- 15 g cepamā pulvera
- 1 glāze miltu
- persiku sīrups
Krēms:
- 500 ml saldā krējuma (33-35% tauku)
- 2 paciņas pilnpiena biezpiena
- 2 ēdamk. cukura
Pagatavošana:
- Sajauc iebiezināto pienu ar olām, cepamo pulveri un miltiem, kārtīgi samaisa.
- Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru, liek divas ēdamkarotes mīklas, veidojot plānu biskvītu.
- Uzkarsē krāsni līdz 180 -200 grādu temperatūrai.
- Cep biskvītu, kamēr tas kļūst brūns.
- Gatavo biskvītu izņem no krāsns, liek otrādi uz restītēm, un uzreiz noņem cepamo papīru, lai tas nepielīp. šādi gatavo 5-6 biskvītus.
- Gatavo krēmu- biezpienu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
- Saputo saldo krējumu ar cukuru, pievieno biezpienu, samaisa.
- Biskvītus samitrina ar persiku sīrupu.
- Biskvītu noklāj ar krēmu, liek virsū otru biskvītu, atkal noklāj ar krēmu - un tā, katru biskvītu.
- Torti rotā ar mandeļu skaidiņām, drupinātiem riekstiem - pēc savas gaumes.
Avots: gardedis.lv
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru