14.07.14

Iebiezinātā piena torte

Sastāvdaļas:

  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 2 olas
  • 15 g cepamā pulvera
  • 1 glāze miltu
  • persiku sīrups

Krēms:
  • 500 ml saldā krējuma (33-35% tauku)
  • 2 paciņas pilnpiena biezpiena
  • 2 ēdamk. cukura



Pagatavošana:

  1. Sajauc iebiezināto pienu ar olām, cepamo pulveri un miltiem, kārtīgi samaisa.
  2. Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru, liek divas ēdamkarotes mīklas, veidojot plānu biskvītu.
  3. Uzkarsē krāsni līdz 180 -200 grādu temperatūrai.
  4. Cep biskvītu, kamēr tas kļūst brūns.
  5. Gatavo biskvītu izņem no krāsns, liek otrādi uz restītēm, un uzreiz noņem cepamo papīru, lai tas nepielīp. šādi gatavo 5-6 biskvītus.
  6. Gatavo krēmu- biezpienu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
  7. Saputo saldo krējumu ar cukuru, pievieno biezpienu, samaisa.
  8. Biskvītus samitrina ar persiku sīrupu.
  9. Biskvītu noklāj ar krēmu, liek virsū otru biskvītu, atkal noklāj ar krēmu - un tā, katru biskvītu.
  10. Torti rotā ar mandeļu skaidiņām, drupinātiem riekstiem - pēc savas gaumes.
Avots: gardedis.lv

Nav komentāru: