19.07.14

Pildījumi lavašam

1.Paciņa krabju nūjiņu, divas ķiploku daiviņasvārīta olarīvēts siers, zaļumimajonēze.
2Paciņa biezpiena, sāls, zaļumidivas ķiploku daiviņaspāris karotes majonēzes.
3Biezpienssālszaļumiķiplokirīvēts siersmarinēti gurķi.
Ceptas sēnes ar sīpoliem, zaļumiem un kausētu sieru.Pievieno rīvētu marinētu gurķi, ja vēlas.
5. Mazsālītas zivissvaigi gurķi unzaļumi.
6. Rīvēts sierskorejiešu burkāni,majonēzezaļumi.
7Zivju konservirīvēts sierszaļumi.
8Rīsi, olas, majonēzezaļumi.
Pildījumi lavašam
9. Šķiņķis, ciets siers, rīvēti gurķiķiploks,majonēze.
10Rīvētas vārītas olas, korejiešuburkāni, kūpināta desa, majonēze.
11Rīvēti gurķi un burkāni, žāvēta desa, zaļumi, majonēze.
12. Sīpoli un paprika, rīvēti marinēti gurķi, žāvēta vistasvaigi tomātiķiplokimajonēze.
13. Cepta maltā gaļarīvēts sierssīpoli un paprika.
14. Rīvēti burkānirīvētas bietes, ķiploki, sasmalcināti valriekstimajonēze.
15Ceptas sēnes un sīpolirīvēts siersvārītas olas, zaļumi.
16Krējuma sierssīpoli un ķiplokipipari 
17Cepta vistu aknasmalti piparipāris karotes trekna krējumu, kas sajaukts ar sāli un pipariem.
18Cepti sīpoli, ķiploki, paprikabaklažānitomāti.
19Sviestsvārītas garnelesķiploki.
20Krabju nūjiņasolasciets siers  majonēze  zaļumi.

Nav komentāru: