17.09.14

Šokolādes sviests

Sastāvdaļas:
  • 350g piena šokolāde
  • 1 krūze grauzdētas mandeles vai zemesrieksti (izvēlaties, kuri garšo labāk)
  • 2-3 ēdamkarotes rapšu eļļa
  • 3 ēdamkarotes pūdercukura
  • 1 ēdamkarote nesaldināta kakao pulvera
  • 1/2 tējkarote vaniļas cukura
  • šķipsniņa sāls



Pagatavošana:
  1. Šokolādi izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī
  2. Riekstus sablenderē līdz konsistencei kad tie izskatās pēc pastas
  3. Sablenderētajiem riekstiem pievieno izkausēto šokolādi un pārējās sastāvdaļas.
  4. Visu sablenderē līdz masa kļūst viendabīga un pārlej burciņā vai trauciņā.

Uzglabāt istabas temperatūrā, liekot ledusskapī masa sacietēs.


Nav komentāru: