Sastāvdaļas:
- 350g piena šokolāde
- 1 krūze grauzdētas mandeles vai zemesrieksti (izvēlaties, kuri garšo labāk)
- 2-3 ēdamkarotes rapšu eļļa
- 3 ēdamkarotes pūdercukura
- 1 ēdamkarote nesaldināta kakao pulvera
- 1/2 tējkarote vaniļas cukura
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
- Šokolādi izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī
- Riekstus sablenderē līdz konsistencei kad tie izskatās pēc pastas
- Sablenderētajiem riekstiem pievieno izkausēto šokolādi un pārējās sastāvdaļas.
- Visu sablenderē līdz masa kļūst viendabīga un pārlej burciņā vai trauciņā.
Uzglabāt istabas temperatūrā, liekot ledusskapī masa
sacietēs.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru