Nepieciešams:
- 150 g sviesta
- 150 g zemesriekstu sviesta ar riekstu gabaliņiem
- 100 g brūnā cukura
- 100 g cukura
- 1 ola
- šķipsniņa sodas
- 1 tējkarote cepampulavera
- šķipsniņa sāls
- 1 ēdamkarote vaniļas cukura
- 1,5 glāzes miltu
Foto avots: http://njamnjams.wordpress.com/ |
Pagatavošana:
- Olu sakuļ ar vaniļas cukuru un cukuru, pieliek mīkstu sviestu, samaisa.
- Masai pieliek zemesriekstu sviestu, sāli, cepampulveri un sodu. Beigās liek miltus.
- Miltus pielieciet pa daļām. Mīklai jāsanāk pastingrai.
- No mīklas veido bumbiņas, uz plāts, kura pārklāta ar cepampapīru.
- Bumbiņas saplacina ar dakšiņu, lai veidojas raksts.
- Cep 190 grādos 12 minūtes.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru