06.12.14

Zemesriekstu sviesta cepumi

Nepieciešams:
  • 150 g sviesta
  • 150 g zemesriekstu sviesta ar riekstu gabaliņiem
  • 100 g brūnā cukura
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • šķipsniņa sodas
  • 1 tējkarote cepampulavera
  • šķipsniņa sāls
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 1,5 glāzes miltu

Foto avots: http://njamnjams.wordpress.com/

Pagatavošana:

  1. Olu sakuļ ar vaniļas cukuru un cukuru, pieliek mīkstu sviestu, samaisa. 
  2. Masai pieliek zemesriekstu sviestu, sāli, cepampulveri un sodu. Beigās liek miltus. 
  3. Miltus pielieciet pa daļām. Mīklai jāsanāk pastingrai. 
  4. No mīklas veido bumbiņas, uz plāts, kura pārklāta ar cepampapīru. 
  5. Bumbiņas saplacina ar dakšiņu, lai veidojas raksts. 
  6. Cep 190 grādos 12 minūtes.

Nav komentāru: