11.01.15

Pildījumi lavaša rullīšiem

1. Paciņa krabju nūjiņu, divas ķiploku daiviņas, vārīta ola, rīvēts siers, zaļumi, majonēze.
2. Paciņa biezpiena, sāls, zaļumi, divas ķiploku daiviņas, pāris karotes majonēzes.
3. Biezpiens, sāls, zaļumi, ķiploki, rīvēts siers, marinēti gurķi.
4. Ceptas sēnes ar sīpoliem, zaļumiem un kausētu sieru. Pievieno rīvētu marinētu gurķi, ja vēlas.
5. Mazsālītas zivis, svaigi gurķi un zaļumi.

6. Rīvēts siers, korejiešu burkāni, majonēze, zaļumi.
7. Zivju konservi, rīvēts siers, zaļumi.
8. Rīsi, olas, majonēze, zaļumi.
9. Šķiņķis, ciets siers, rīvēti gurķi, ķiploks, majonēze.
10. Rīvētas vārītas olas, korejiešu burkāni, kūpināta desa, majonēze.
11. Rīvēti gurķi un burkāni, žāvēta desa, zaļumi, majonēze.
12. Sīpoli un paprika, rīvēti marinēti gurķi, žāvēta vista, svaigi tomāti, ķiploki, majonēze.
13. Cepta maltā gaļa, rīvēts siers, sīpoli un paprika.
14. Rīvēti burkāni, rīvētas bietes, ķiploki, sasmalcināti valrieksti, majonēze.
15. Ceptas sēnes un sīpoli, rīvēts siers, vārītas olas, zaļumi.
16. Krējuma siers, sīpoli un ķiploki, pipari
17. Cepta vistu aknas, malti pipari, pāris karotes trekna krējumu, kas sajaukts ar sāli un pipariem.
18. Cepti sīpoli, ķiploki, paprika, baklažāni, tomāti.
19. Sviests, vārītas garneles, ķiploki.
20. Krabju nūjiņas, olas, ciets siers majonēze zaļumi.

Nav komentāru: