01.02.15

Kūciņa „Vasara”

Sastāvdaļas:
  • 300 g biskvīta (var nopirkt gatavu, var izcept)
  • 500 g skāba krējuma
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 3 ēdamkarotes želatīna
  • zemenes
  • kivi

 
Foto/tortesunkukas.lv
Pagatavošana:
  1. Želatīnu aplej ar 1/2 glāzi auksta ūdens uz 30 minūtēm.
  2. Pa to laiku krējumu saputo ar cukuru. Karsta ūdens peldē izkausē želatīnu un plānā strūkliņā, nepārtraukti maisot, pievieno krējumam.
  3. Dziļā bļodā ieklāj pārtikas plēvi un pašā apakšā liekam sagrieztas ogas un augļus.
  4. Tad liek kārtu ar salauztiem biskvīta gabaliņiem, tad atkal ogu un augļu kārtu un vēlreiz biskvīta kārtu.
  5. Visu pārlej ar krējuma un želatīna maisījumu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
  6. Torti izņem no ledusskapja un uzmanīgi izgāž no bļodas otrādi.

Avots: tortesunkukas.lv


Nav komentāru: