Sastāvdaļas:
- 300 g biskvīta (var nopirkt gatavu, var izcept)
- 500 g skāba krējuma
- 1 ēdamkarote cukura
- 3 ēdamkarotes želatīna
- zemenes
- kivi
Pagatavošana:
- Želatīnu aplej ar 1/2 glāzi auksta ūdens uz 30 minūtēm.
- Pa to laiku krējumu saputo ar cukuru. Karsta ūdens peldē izkausē želatīnu un plānā strūkliņā, nepārtraukti maisot, pievieno krējumam.
- Dziļā bļodā ieklāj pārtikas plēvi un pašā apakšā liekam sagrieztas ogas un augļus.
- Tad liek kārtu ar salauztiem biskvīta gabaliņiem, tad atkal ogu un augļu kārtu un vēlreiz biskvīta kārtu.
- Visu pārlej ar krējuma un želatīna maisījumu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
- Torti izņem no ledusskapja un uzmanīgi izgāž no bļodas otrādi.
Avots: tortesunkukas.lv
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru