Sastāvdaļas:
- 500 g maltas liellopu gaļas
- 2 sīpoli
- 3 burkāni
- 4 selerijas kāti
- 4 kartupeļi
- 1 puķkāposts
- 1 paprika
- 2 l tomātu sulas
- sāls
- pipari
- eļļa
Pagatavošana:
- Katliņā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, tad pieliek malto gaļu, apcep.
- Burkānus sarīvē, pieliek gaļai, turpina cept.
- Pieliek sagrieztu papriku un selerijas kātus. Uzlej karstu ūdeni vai buljonu (apm. 1 l), pieliek sagrieztus kartupeļus un puķukāpostu, vāra, līdz dārzeņi mīksti.
- Zupai pielej tomātu sulu (tomātu sulas vietā var izmantot tomātus bundžās), sāla, piparo, uzvāra.
- Pasniedz ar zaļumiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru