21.02.15

Tomātu sulas zupa ar malto gaļu

Sastāvdaļas:
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 3 burkāni
  • 4 selerijas kāti
  • 4 kartupeļi
  • 1 puķkāposts
  • 1 paprika
  • 2 l tomātu sulas
  • sāls
  • pipari
  • eļļa

 
Tomātu sulas zupa ar malto gaļu 
Pagatavošana:

  1. Katliņā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, tad pieliek malto gaļu, apcep. 
  2. Burkānus sarīvē, pieliek gaļai, turpina cept. 
  3. Pieliek sagrieztu papriku un selerijas kātus. Uzlej karstu ūdeni vai buljonu (apm. 1 l), pieliek sagrieztus kartupeļus un puķukāpostu, vāra, līdz dārzeņi mīksti. 
  4. Zupai pielej tomātu sulu (tomātu sulas vietā var izmantot tomātus bundžās), sāla, piparo, uzvāra. 
  5. Pasniedz ar zaļumiem.

Nav komentāru: