Sastāvdaļas:
- 300 g vistas gaļa
- 120 g sīpoli
- 2 ēd.k. milti
- 30 g sviests
- 20 g tomātu pasta
- 100 g tomāti
- 2 tējk. vīna etiķis
- 2 gab.ķiploka daiviņa
- sāls
- garšvielas
- pētersīļi vai koriandrs
- piparmētras
Pagatavošana:
- Vistu sagriež gabaliņos.
- Sagriezto gaļu liek uz stipri sakarsētas pannas, kur jau ir uzlietas un sakarsētas taukvielas un ātri apcep līdz veidojas brūna garoziņa.
- Tad pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu pastu, traukam uzliek vāku un sautē, uz vidējas uguns, 15-20 minūtes.
- Tad pievieno šķēlītēs, nomizotus tomātus, etiķi vai citrona sulu, izspiestu vai smalki sagrieztus ķiplokus, melnos piparus graudiņos, sāli, sagrieztus zaļumus, piparmētras zariņu, koriandru, turpina sautēt 8-10 minūtes.
- Čahohbili pasniedz ar sagrieztiem pētersīļu vai koriandra zaļumiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru